REA @ Blå Station, 13–15/7 2016

Den 13-15 juli går vår årliga REA av stapeln på Sandvaktaregatan 17 i Åhus. Välkommen att fynda bland prototyper, unika exemplar, utställningsmöbler och nyproducerat. Rean pågår onsdag – fredag kl 8-18.

Den 13-15 juli är dags igen för Blå Stations årliga sommar-REA på Fabriken i Åhus! Så om ni har vägarna förbi BLÅ STATION någon av dagarna när vår årliga rea pågår… missa inte tillfället att fynda, klämma, sitta eller bara ta en god fika med kaffe & hembakat i vårt tillfälliga café.

Varför har Blå Station REA?
Blå Station såg det redan från början (det där första året för en massa år sedan, 1988 kanske det var)… som en möjlighet för oss att alltid kunna ha fräscha utställningsmöbler i omlopp. På vår rea säljer vi sådant som redan har tjänat sitt syfte för oss, kanske varit på utställningar eller provmöbler för projekt, genom att sälja av dessa så får vi in pengar så att vi kan köpa nya utställningsmöbler.

Det är också en möjlighet att rensa befintliga lager på sådant som har utgått eller blivit felbeställt eller bara har fel färg som inte längre är standard tex. Vi älskar våra rea-dagar för då får vi träffa slutkunden, den som verkligen väljer våra möbler och som ska ha dem hemma eller på jobbet. I vardagen träffar vi föreskrivare dvs, arkitekter eller återförsäljare, det är kul det med, men detta är ännu roligare.

Stolar, soffor, fåtöljer, bord, soffbord, bänkar och pallar… i olika utföranden och färger. Och skulle man tex tre likadana stolar men vill ha fyra så har vi också specialpris på nybeställning under rea dagarna… men bara under rea dagarna.

Och så säljer vi första och andra sorteringar av våra glas Rolling Stones som görs på Skrufs glasbruk och dynor, filtar och kuddar mm från Designers Eye. Dessutom brukar vår syster Malin ha lagerrensning från sin butik Gaselin i Malmö, lite rakartiklar, tvålar, brickor, väskor och hattar mm.

Detta är vår sista aktivitet innan vi håller semesterstängt och hela personalen, inklusive vår man i Stockholm kommer att jobba under REA:n, våra sommarjobbare är på plats och våra systrar kallas in. Vi fyller vårt café med nybakade pajer, kakor och nybryggt kaffe, saft och glass till barnen… där jobbar även våra egna barn. Så allt som allt är vi ett stor engagerat gäng.

Alla är Hjärtligt Välkomna!

Logo "matris liten"Black

Blå Station AB. Box 1OO.
296 22 Åhus Sweden
Tel: +46 (O)44 3000331.
Fax: +46 (O)44 241214
e-mail: mimi@blastation.se
www.blastation.se