Nolamöbler i prisad landskapsarkitektur

Nolamöbler i prisad landskapsarkitektur

Det norska Landskapsarkitekturpriset 2018 delades nyligen ut till Asplan Viak AS för utformningen av stadsdelarna Grünerløkka och St. Hanshaugen i Oslo – ett nyskapande dagvattenprojekt i stadsrummet. Nola har medverkat till utformningen av platsen med flertalet möbler och cykelställ. 

Norske landskapsarkitekters förening delade nyligen ut sitt årliga hederspris för utformningen av Deichmans gate och Wilses gate i stadsdelarna Grünerløkka och St. Hanshaugen i centrala Oslo. Nola har bidragit till att lyfta gaturummen med flertalet möbler ur Kajenserien; Kajen solsoffor, Kajen parksoffor, Kajen bänkar och Kajen bord, design Thomas Bernstrand, tillsammans med Hook cykelpollare, Note design.

Årets vinnande projekt av Asplan Viak AS beskrivs som en miljö som .. tagit naturens principer tillbaks till staden och skapat en plats med identitet. Landskapsarkitekturpriset delas ut av Norske landskapsarkitekters förening, NLA, och ska bidra till att höja, förnya och utveckla norsk landskapsarkitektur.

 

nola

Nola Industrier AB, Box 17701, Repslagargatan 15b, 118 93 Stockholm
T: 08-702 1960, F: 08-702 1962, headoffice@nola.se

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara