Moderna i Brösarp, 6–8 November 2015

Moderna i Brösarp 6–8 November 2015

Missa inte höstens glödheta antikmässa i Skåne! För tionde! gången i rad arrangeras moderna i brösarp – Sveriges första mässa som enbart fokuserar på nittonhundratalets banbrytande design.
Moderna möbelklassiker, konsthantverk, konst och vintagemode kommer att fylla mässlokalerna i lilla charmiga byn Brösarp. Mässan har blivit ett viktigt forum där intresset för modern design kommer till uttryck.

Mässan är inte bara ett tillfälle till inköp utan lika mycket en möjlighet att lära sig något om nittonhundratalets design. Utställarna besitter gedigen kunskap och står gärna till tjänst med information om sina objekt. Vill besökare ha egna föremål värderade går det bra att ta med dem till mässan. Ett foto på något ärvt eller förvärvat är ofta tillräckligt för ett första utlåtande. Detta är också ett bra tillfälle för den som vill sälja något. Utställare söker ständigt efter ”nya” objekt.

Ett besök på mässan i Brösarp är en upplevelse man inte bör missa. Här finns något för alla plånböcker. Exklusiva designikoner som Paul Henningsens PH kotten och Paul Kjaerholms PK 31 varvas med femtio och sextiotalens husgeråd i teak. God design behöver nödvändigtvis inte kosta mycket pengar!

Valet av utställare har gjorts med omsorg för att säkerställa en hög kvalitet. Här finns några av Nordens mest välrenommerade antikhandlare med inriktning på nittonhundratalets formgivning.

I år kommer Antikrundans silver och smyckesexpert Jan Ribbhagen att värdera publikens medhavda föremål. Missa inte detta tillfälle att upptäcka att ni har en ”Riktig Ryyysare”!
Även Claes Moser från Antikrundan ställer ut och kan vägleda er inom den moderna konsten!

Kvalitet före kvantitet har alltid varit Brösarpsmässornas motto!

I år debuterar Fröjel Retro och Design, Klintehamn, Lars Lindgren, Nacka samt Möbelberget Antik, Storvik. Galleri Claes Moser, Stockholm återkommer efter ett kortare uppehåll.

Antikmässan i Brösarp har i många år varit och är ett vattenhål för alla med ett genuint antikintresse. moderna i brösarp fyller en viktig funktion för den ständigt ökande skaran av kvalitetsmedvetna designintresserade.

Lys upp hösten med ett besök i Brösarp! Mässan moderna i brösarp pågår den 6-8 november
Öppettiderna är: fredag 13-19, lördag 10-18 och söndag 10-16.

 

www.brosarpsmassan.se