möbel RIKSDAGEN 3-4 januari 2013


Möbelriksdagen 2013 3-4 januari
– mer aktuell än någonsin!

Förberedelserna pågår för fullt och anmälningar fortsätter att strömma in till Möbelriksdagen i Lammhult. Med aktuella ämnen och intressanta medverkande blir mötesplatsen i Lammhult av största betydelse för möbel och inredningsbranschen. ”Vi räknar med närmare 350 deltagare under den 3-4 januari, säger Johan Sjöberg” För alla som inte har möjlighet att vara på plats fysiskt så finns möjligheten att följa det omfattande programmet via webtv live under dagarna.

Anders Wisth,vd i Möbelriket och en av initiativtagarna till Möbelriksdagen hoppas på att den ska ha stor betydelse för branschen inför 2013.
”-Vi står inför stora utmaningar i konjunkturen 2013 och samtidigt har vi kraftfulla initiativ på gång med bland annat en stor svensk designpaviljong i Milano i samband med världens största möbelmässa. Det är hög tid att samla branschen och flytta fram positionerna. Möbelriksdagen 2013 kommer att ha fokus på just detta, säger Anders Wisth.”

Möbelriksdagen inleds redan den 3 januari med Träregion Smålands designseminarie. Kvällen blir guldkantad när det blir galamiddag i den stora riksdagskammaren. Företagsledare och företag som utmärkt sig kommer att bli hyllade av Möbelriket och Designregion Småland.

http://www.mobelriksdagen.se/