Månadens formgivare: Kauppi & Kauppi @ Form/Design Center

Månadens formgivare: Kauppi & Kauppi @ Form/Design Center

Johan Kauppi och Nina Kauppi.

Foto: Johan Sundell

Designduon Johan och Nina Kauppi visar två spännande nyheter; det stilistiska och välkomnande utegymmet Kebne för Nola Industrier, samt Wakufuru, en ljuddämpande möbelfamilj i trä för Glimakra of Sweden.
2 – 31 augusti 2017

Form/Design Center och DISK (Designer i Skåne) presenterar Månadens Formgivare:
Kauppi & Kauppi är en designerduo med rötterna i Skåne och Norrbotten. Efter att ha arbetat såväl inhouse som i eget namn inom en rad olika designområden i Sverige och internationellt, har de nyligen etablerat en gemensam studio med Malmö som bas.

På Form/Design Center visas två spännande nyheter; det stilistiska och välkomnande utegymmet Kebne för Nola Industrier, samt Wakufuru, en ljuddämpande möbelfamilj i trä för Glimakra of Sweden.

Johan Kauppi är en designer och inredningsarkitekt som arbetar multidisciplinärt med konceptarkitektur, rumsformgivning och produktdesign. I portfolion finns projekt i alla skalor; från broar och offentlig utsmyckning till industridesign. Johan har ritat flera ljudmöbelkollektioner för Glimakra of Sweden och är medlem i företagets designråd.

Nina Kauppi är en formgivare och industridesigner som i många år arbetat inhouse. I sina uppdrag har hon designat framgångsrika kollektioner hos internationella företag som Tiffany & Co på plats i New York och Thomas Sabo Gmbh i Tyskland. Som frilansande designer fortsätter hon samarbetet med Tiffany & Co. Nina skapar alltid med en särskild omsorg för detaljer oavsett om det gäller juveler, möbler eller rum.

 

fdc-neg

Välkomna till Form/Design Center
www.formdesigncenter.com

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara