H+M-lampan – Fox Design

SwedishDen nya LED-lösningen från Samsung ger hela H+M-serien mer ljus, vilket resulterat i att vi nu behöver färre antal armaturer jämfört med liknande installation med versionen för kompaktlysrör.

Vi uppnår en verkningsgrad på 72 till 77%, och i många fall kan vi spara upp till en tredjedel av armaturerna. Trots ett högre styckspris för LED armaturen, innebär det en lägre investering, och när den totala energiförbrukningen minskas till ungefär hälften, är LED-lösningen helt i topp, både miljö- och investeringsmässigt.

Vi erbjuder som vanligt LED-lösningen med en utbytbar LED-insats. Detta innebär också att alla befintliga anläggningar kan uppgraderas till LED.

Ovanstående lösning finns för H+M-lampan, både som pendel, tak och infälld.

Kort om Fox Design:
Fox Design AB är ett helägt svenskt företag som tillverkar och marknadsför belysningsarmaturer för offentlig inomhus- och utomhusmiljö. Armaturerna är dels egenproducerade, dels tillverkade av företag som Fox Design AB representerar i Sverige, såsom Focus Lighting, Wila Lichttechnik, Bruck, samt LineaLight Group med varumärket i-LèD. Dessutom representerar vi Planet Lighting i alla nordiska länderna.

Fox Design AB eftersträvar genomgående högsta kvalitet i design, materialval och funktion.

Fox Design AB | Tellusgången 8, Telefonplan | SE-126 26 Hägersten | 08-440 85 40 | info@foxdesign.se