Hem & Villa-mässan

Hem & Villa-mässan

Stockholm 3–6 oktober 2013,
Göteborg 24–27 oktober 2013

Green-inspiration

Hem & Villa-mässan i gröna nyanser 2013

Det blir ett grönt Hem & Villa 2013. Temat för årets mässa skapas nämligen utifrån den våg av växande kreativitet som finns runt om i Sverige.

Vi tänker allt mer grönt. Både i stort och smått. Från vilket bränsle vi tankar i bilen via vilken el som ger energi till hemmets lampor till vad för färg vi väljer på soffkudden. Ett beteende som Hem & Villa knyter ihop på årets mässa. Att Pantone dessutom utsett smaragdgrön till årets färg är extra plus i kanten.

Grönt är en färg som signalerar stabilitet, fräschör, harmoni och kopplingen till naturen ligger nära. Egenskaper som även ligger rätt i tiden. Allt fler mixar det nya och trendiga med traditionella inslag när drömhemmet skapas. Hemmafixandet har också klivit över tröskeln och ut i trädgården. Vi lägger nu samma omtanke på utemiljön som vi gör på innemiljön. Men det finns fler nyanser än så i det gröna temat. Det symboliserar också att vi idag tänker smartare när det gäller vår miljöpåverkan. Frågor som vilka vitvaror är bäst för miljön? och hur kan mitt husbygge få en så liten miljöpåverkan som möjligt? har ökat markant under de senaste åren.

Vi är helt enkelt på jakt efter ett grönare hem – både inne och ute. Och vägen till det målet hittar du genom Hem & Villa-mässan. Vi ses i oktober!

 

Hem & Villa är Sveriges största boendemässa med produkter för hela hemmet.
En komplett mötes- plats för dig som ska renovera, bygga om eller vill ha ny inspiration.

http://www.hemochvilla.se/