Föreslå projekt till ArkitekturSverige deadline 17/10

Föreslå projekt till ArkitekturSverige deadline 17/10

För tredje året i rad samlar vi nu in projekt att visa upp på Arkitekturgalans projektrevy ArkitekturSverige. För att det ska bli verklighet behöver vi få in era förslag på aktuella projekt 2014.

Projektet ska befinna sig på svensk mark och kan vara allt från idéförslag till färdigställt projekt. Tänk stort, tänk litet, tänk guldkorn, tänk hela Sverige och dela med dig av din kännedom om lokala projekt med god arkitektur. Det gäller givetvis alla former av arkitektur så snåla inte på förslagen.

Skicka in ett eller flera förlag till oss genom att fylla i formuläret nedan. Bifoga också en bild på projektet som kan användas i presentationen. Senaste dag att lämna förslag är 15 oktober.

Under projektrevyn kommer också utmärkelser delas ut i kategorierna Årets utbildare, Årets renässans, Årets bragd, Årets kollega samt Årets aktivist. Där vill vi gärna också ha din hjälp.
Här kan du föreslå Utmärkelser!

sverigesarkitekter

Sveriges Arkitekter är intresseorganisation för alla Sveriges arkitekter, inredningsarkitekter, landskapsarkitekter och planeringsarkitekter. Förbundet har cirka 11.800 medlemmar, varav 2.600 är studentmedlemmar.

Sveriges Arkitekter har en bred agenda: från fackligt arbete och branschbevakning till professions- och arkitekturfrågor. Ett viktigt mål är att åstadkomma goda betingelser för medlemmarnas yrkesutövning och därmed för arkitektur och planering.