DesignTrade 24-26 August 2014

Inspirationszoner

DesignTrade har inviteret Design Circus til at kuratere forskellige inspirationszoner på messen.

Now’s Living

Det moderne menneske er bevidst om at leve i nuet, deraf begrebet Now´s Living. Vi prioriterer at indrette os, så det matcher vores præcise behov. På DesignTrade formidles de visuelle ingredienser til Now´s Living med konkrete ideer, nyheder, farver, fortolkninger, designs og events. Materialer og inputs som de besøgende, pressen og udstillere får adgang til.

Now´s Living er overskriften for DesignTrades to kvarterer, som er døbt Social Hood og Feel Good Hood. Disse to områder er skabt ud fra et ønske om at få urbane synergier bredt ud på messen i kraft af bylivspuls, hvor både kreativitet og handel opererer dynamisk side om side. Hvert kvarter har sin egen gulvdekoration, farver og et særligt inspirationshus.


Social Hood

Du inviteres ind i byens kalejdoskop af kunst, design, gastronomi, musik, shopping og seværdigheder. I Social Hood skabes en følelse af byliv med en kunstnerisk vinkel. Her opleves nye up-coming udstillere kombineret med etablerede firmaer samt udstillinger af designnyheder i en gallerinspireret stemming, events, foredrag, arbejdende designere, ægte baggårdsmiljøer samt et designmarked, hvor det er muligt at handle og få en sneak peak på nyt design fra de mange talentfulde designere.

I Social Hood præsenteres følgende områder:

Now´s Living inspirationshus
Keywords: Avantgarde, 1930´er surrealisme møder 1980´er japansk avantgarde design, sofistikeret, fremsynet, eksperimenterende silhuetter, fantasi, forelsket i sort.
Farver: sort, grå, lilla, marine, dybrød, pinkrose, metal og marmor.
Placering: B1-013

Now´s Market
Oplev et designmarked med en urban atmosfære og køb unikke design fra en eller flere af de inviterede designere.
Placering: Lysarkaden mellem B3 & B4

Now´s Work
I dette område præsenteres designere og håndværkere i aktion. Både etablerede og up-coming brands vil tage del i denne dynamiske workshop.
Placering: Lysarkaden mellem B1 & B2

Now´s Living udendørs
Se de nye sengetøjstekstiler præsenteret i vores baggårdsmiljø og tag en pause, rundt om hjørnet byder udendørsrestauranten dig velkommen.
Placering: B1-013 udendørs


Feel Good Hood

I Feel Good Hood vil udstillerne præsentere deres nye kollektioner, udvalgte designs vil ligeledes være udstillet i inspirationshuset, og det vil være muligt at nyde en pause i restauranten og de udendørs afslapningsområder.

I Feel Good Hood præsenteres følgende område:

Now´s Living inspirationshus
Keywords: visuelle detaljer, materialemix og grafiske mønstre. Folklore, Popkultur og ikoner møder folkloristisk tekno-craft, fremtidens folklore, moderne etnisk, håndværk og metal.
Farver: dybe juveler, marine, grøn, grå samt klare farver som mint, orange og rose.
Placering: C3-016

Tag en pause i inspirationshusets naborestaurant og nyd udendørsområderne med loungestemning.


Design Circus

Design Circus er et designstudie, som jonglerer med indretning, koncepter og visuelle helhedsoplevelser. Scenen er sat i Nordhavn, København hvor varierede livsstilsrelaterede kunder booker nye designs og koncepter i både rum, objekter og ord.

Siden 2004, har cirkusdirektør Birgit Tarp sammen med hendes artister præsenteret forestillinger i private hjem og for førende danske boligmagasiner og virksomheder – herunder også trendudviklingsbureauer og detailkæder som tør sætte deres egne spor i savsmuldet. Hun arbejder bevidst ud fra en holistisk tilgang omkring design, hvor den røde tråd samles fra kundebehov til indkøbsoplevelse.
Scenevant kreeres stemninger, oplevelser og kreativ sparring. Altid design med æstetisk fokus og skræddersyede løsninger, som er værdiskabende og gengiver livlig atmosfære omkring mennesker, som hun elsker at involvere.

Læs mere om Design Circus her:
www.designcircus.dk
www.designcircusblog.dk

dt_logoleft_august2014