100% Norway vises på Oslo Design Fair

100% Norway vises på Oslo Design Fair

28.-31. januar vises utstillingen 100% Norway with Norwegian Icons i sin helhet under Oslo Design Fair. Utstillingen ble først vist under London Design Festival i september og det er første gang utstillingen vises i Norge.

Alt som stilles ut er 100 prosent norsk: Inspirert av Norge, designet i Norge og laget i Norge. De besøkende ved Oslo Design Fair møter en blanding av unge, lovende designere med oppsiktsvekkende prototyper, samt en rekke etablerte, prisvinnende designere. Det samme gjelder produsentene som i år er invitert med. Spennvidden går fra helt nyetablerte selskaper til virksomheter som har vært en viktig del av norsk formgivning i mange tiår.

Utstillingen arrangeres av Utenriksdepartementet, den norske ambassaden i London og Norsk design- og arkitektursenter (DOGA). Norwegian Icons er samarbeidspartner og medkurator, og Innovasjon Norge og Oslo Design Fair er partnere ved årets utstilling.

Om Oslo Design Fair

Den tidligere Gave- og interiørmessen har endret navn til Oslo Design Fair (ODF). Med en spisset norsk profil har Oslo Design Fair ambisjon om å skape en messe av internasjonal klasse, med en tydelig posisjon i Skandinavia. Messen skal være et utstillingsvindu for ny norsk design og produksjon, og målet er at Oslo og regionen skal bli en levende designdestinasjon, med åpne showroom, butikker, gallerier, produktlanseringer og sosiale eventer.

Les mer om Oslo Design Fair

Mer informasjon om 100% Norway:

Kontaktperson:

Grafisk profil til årets utstilling er designet av Robin Snasen Rengård fra ByHands.