Stockholm Furniture Fair


Jonas Bohlin

Det är med en subtil känsla för form som Jonas Bohlin skapar sina föremål. I flera decennier har han fört den svenska designtraditionen framåt och med sitt minimalistiska och kompromisslösa formspråk har han kommit att bli en av våra främsta möbeldesigners.

Jonas Bohlin har jobbat med såväl konst och installationer som möbler, lampor och textil. Arbeten som alla lyser av poesi. För oss, stoff som drömmar vävs av.

GULDLOCK Jonas Bohlin

Avgränsningspollare med rep och planteringskärl.
Pulverlackerat ytbehandlat stålrör alternativt varmgalvat stål. Dekorativ stolptopp av mässing. Laggkärl med galvade stålband. 
KROKBEN Jonas Bohlin

Stativ till planteringskärl i galvaniserat eller pulverlackerat stålOMVÄG Jonas Bohlin

Avgränsning grönytor.
Furu, natur, olivgrön, oxidröd eller svart. Ståldetaljer: Pulverlackerat ytbehandlat stål alternativt endast varmgalvat.


BAKGÅRD Jonas Bohlin

Bord och bänk för platser utomhus. Massiv furu.
Furu. Färger natur, oxidröd, olivgrön eller svart.
Längd: Bord och bänk finns i längderna 3000mm alternativt 1750mm.KLÄDHÄNGARE Don Q och paraplyställ Sancho P


Tack vare Sara Szyber har två vapendragare klivit över Nolas tröskel och parkerat i hallen. Don Q med sin högresta form och lans som man kan hänga rocken på och den lilla knubbiga Sancho som får ta hand om paraplyet, där nere vid golvet. Behovet av att stuva undan och hänga upp kommer alltid finnas på våra arbetsplatser och med stora öppna kontorsytor fungerar fristående klädhängare kanske allra bäst.

Sancho och Pancha tillverkas i olika segment vilket underlättar för frakt och förvaring, men gör det också möjligt att blanda färger. Vi har valt svart och vitt som standard.FOUR SEASON parasoll
Thomas Bernstrand

Four Season är precis som namnet antyder ett parasoll som man kan ha ute året runt.
Parasollet monteras fast på platsen och likt en skulptur står det sedan där i ur och skur. Four Season är tillverkat av aluminium plåt med en mjuk list av silikon. Parasollstång och fot i rostskyddsbehandlat stål.


PARCO
av Broberg and Ridderstråle

Parco är Broberg och Ridderstråles tolkning av den klassiska offentliga möbelgruppen - den möbelgrupp som man ofta ser i stadens parker, på rastplatser och i våra bostadsområden. Vi har valt att tillverka Parco i traditionsenligt i målad furu i flera fina färger men den finns också i oljad FSC-märkt mahogny med stativ i varmgalvat stål.SOLARIS av Pete Gest and Tony Almén

Solaris, planteringskärl är tillverkat i pulverlackerad stålplåt. Kärlets facetterade vinklar fångar solens strålar och ger ett effektfullt skuggspel. Den avskalade formen gör Solaris enkel att placera i en offentlig miljö, avskalad på dekorativa element. Laborera med de olika storlekarna eller placera ett litet träd i stora Solaris så får du ett poetisk och vackert smycke.

Solaris finns i storlekarna 500x500, 600x600, 700x700 mm. Rostskyddad pulverlackerad stålplåt.
nola industrier AB box 17701
s-118 93 stockholm
showroom stockholm: repslagargatan 15a
tel +46 (0) 8 7021960 fax +46 (0) 8 7021962
showroom malmö: skeppsbron 3
tel +46 (0) 40 127150 fax +46 (0) 40 127150
Email nola industrier