Diagram
Design Clara Lindencrona & Karin Andersson

Surrealistisk bänk i glasfiberarmerad plast. Diagrams form speglar de avtryck vi människor gör, när vi sitter, väntar, vilar eller läser. Med sin glansiga lack och mjuka form lyfter bänken moderna inomhusmiljöer och blir utomhus en fantasifull organisk skulptur. 

Mått: längd 315cm, bredd 43cm, höjd 93cm


Diagram finns bland annat att se i Malmö stads temalekpark om sagor. 7 gula Diagram representerar där glädje och ljus i sagornas värld.


Fern
Design Folkform

Ormbunksmönstret lyser när pollaren träffas
av strålkastare från bilar eller cykellysen.

Mått: rördiameter ø14cm, höjd 78cm.
Material: Tillverkad i stålrör med kupolgavel. Laserutskuret mönster med reflexfolie på insidan. PP-lack. 


Flamingo
Design: Matilda Lindblom

Publika surfzoner, s.k. hotzones, finns nu på alla större järnvägstationer i Sverige,på flygplatser, hotell, i många idrottsarenor och köpcentrum. Även på caféer, snabbmatställen, i skolor och parker blir det mer och mer vanligt. I städerna planeras också för, eller finns redan, trådlösa internetzoner i stora delar av citykärnan. Flamingo är en flexibel, snurrbar datamöbel, som passar utmärkt i alla dessa miljöer.


Baba
Design Gunilla Hedlund

Stolen Baba med sin kärleksfulla generösa form ger ett varmt och välkomnande intryck till vilken miljö som helst. Skräddarsy Baba i din favoritfärg, glittervit eller ekorrbrun och du får en miljö med integritet, självkänsla och personlighet. Komplettera med bordet Slapstick, även det ritat av Gunilla Hedlund, för att få en spännande möbelgrupp.


Bord Bleck
Design Mia Cullin

Namnet på detta eleganta bord för restauranger, caféer och uteplatser, för orättvist tankarna till fönstrets avslut eller husets tacknock, när det egentligen handlar om en snyggt plattmanglad bordsduk. Gjord av en diskret tunn ljuddämpande plåt som hos den finaste diskbänk, belagd med en lyxigt metallisk färg.

Mått: längd 75cm, bredd 55cm, höjd 75cm 

nola industrier AB box 17701
s-118 93 stockholm
showroom stockholm: repslagargatan 15a
tel +46 (0) 8 7021960 fax +46 (0) 8 7021962
showroom malmö: skeppsbron 3
tel +46 (0) 40 127150 fax +46 (0) 40 127150
Email nola industrier