Vad är vackert
för dig? Vad är
det vackraste?

Frost, Midnattssolen, Aalvar Aaltos pall, Skagen, tomma ytor, listan på vad som är vackert för mig, kan bli mycket lång. Men eftersom jag är mamma, så är givetvis mitt barn det vackraste jag vet.

Hans busiga leenden, hans små knubbiga fingrar, hans små små steg….

Även släkt och vänner tycker att han är go´. Dom visar detta gärna med presenter. Och helt plötsligt befinner vi oss i en uppsjö av mindre vackra ting! Presenterna har blivit många, under det gångna 20 månaderna. Leksakerna han fått har ofta många olika funktioner, som gör honom lite lätt förvirrad. Ett exempel är den lilla mobiltelefonen som han fick innan han lärt sig att gå. Ett år senare förstår han fortfarande inte varför han inte får leka med mammas mobiltelefon.

Han behöver faktiskt inte alla dessa ting. Han har egentligen inte tid, han skall på upptäcktsfärd bla. i våra köksskåp, för precis som de flesta barnen leker han helst med grytlock och annat han finner där. Så jag funderar på att önska honom lite nya kastruller i julklapp. Vissa av sakerna han fått har varit så hemska att vi gömt dom i en påse på vinden.

Han har även fått några möbler, bla. en stol i plast dekorerad med små figurer som åt tårta. Den välte lika ofta som han försökte klättra upp på den. Jag råkade sitta sönder den, så vi blev tvungna att slänga den.

Jag har inte behövt leta efter produkter som är mindre dåliga och ännu mindre vackra, för dom produkterna har letat upp mig, i form av små presenter till min son.
Det är snarare så att man får leta efter bra produkter.

Känner du till någon bra barn produkt? Tipsa oss gärna.

Här kommer ett litet tips;
Vi har hittat en stol som fått ersätta den som gick sönder.
Våran test person älskar den, och den välter inte när han klättrar upp på den. Stolen är perfekt för barn i 2-6 årsåldern.

  Stolen heter ZAC Kid och finns i matt-krom eller pullverlackad i aluminiumfärg. Sits och rygg i björk eller bok, natur lackad. Totalhöjd: 550mm. Sitthöjd: 350mm. Totalbredd: 310mm. Totaldjup: 350mm

Pris exkl. fraktkostnader
inkl. moms sek 825:-

Tillverkad av Fritzsons stolar i Ullricehamn, Sverige.
Designad av Komplot Design, Boris Berlin, Poul Christiansen.

Misströsta inte den finns även för vuxna!

Jag är inte bara mamma…………

IH
studio@scandinaviandesign.com