Industridesign 02
Kulturen Lund
7 juni- 11 augusti 2002

En portabel elsvets, en bärbar batteriladdare som bygger på solcellsteknik och en utemöbel som kan förvandlas från stol till tvåsitsbänk. Det är några av de examensarbeten som visas i årets upplaga av utställningen Industridesign 02.

Med på utställningen kan man också finna skapelser som ljusskymmare och praktiska, stapelbara ugnsformar med en tillhörande tång som förenklar hanteringen av varma ugnsformar. Dessutom kan man få sig en läsupplevelse - som består av en text, och en plats att läsa den på.

Bakom utställningen står studenter som läser industridesign vid LTH, Lunds Tekniska Högskola. Utställningen är ett årligen återkommande samarbete mellan LTH och Kulturen. Utställningsarkitekt är John Cramer.

Pressvisning
Tisdagen den 4 juni kl 10.30 på Kulturen Lund. Då finns studenterna på plats för att berätta om sina arbeten. Utställningen öppnar den 7 juni kl 16.00, parallellt med utställningen Skånska fotografer födda efter 1970. Industridesign 02 pågår till den 11 augusti.

Utställningsansvarig
Utställningsansvarig är Lynn Lindegren, telefon 046-222 71 88 eller via e-post lynn.lindegren@kansli.lth.se.


Informationsansvarig
Informationsansvarig Kulturen, Karolina Rosenqvist, tel 046-35 04 41, 070-69 59 268 alt karolina.rosenqvist@kulturen.com.

Fler produktbeskrivningar
Här finns fler produktbeskrivningar i
PDF-format. Läsupplevelsen och ljusskymmare.

 


 

Den bärabara batteriladdaren "Lug cell" av Tobias Palm

Utemöbeln "Tilt" som kan förvandlas till tvåsitsbänk av Annika Carlsson

 

Den portabla elsvatsen ProC av
Jenny Lechner

De stabelbara ugnsformarna av
Helena Laurse

 


studio@scandinaviandesign.com