Agneta Stake i sin monter på Möbelmässan

NOLA PÅ MÖBELMÄSSAN 1999!

Stol Axel, design Mats Aldén

Bord, design Mats Aldén

Bord Café, Stol Saga, design Mats Aldén

Bord Axel, design Mats Aldén

Bord/stol Axel, design Mats Aldén

Bänk Move, design Gunilla Hedlund

Diskus, design Jerry Hellström

Askkopp Swing, design Jerry Hellström

Soffa Sparta, design Camilla Wessman

Djurgårdsbrunn, design Ingrid Berndahl & Gerhard Rehms

82.GIF (143 bytes) I år visades fler nyheter än någonsin och NOLA fortsätter att satsa på nya produkter för offentlig innemiljö.
Mats Aldéns stolar SAGA och AXEL finns naturligtvis på plats. AXEL har fått en litet tuffare prägel med dekorativa islagsmuttrar i sitsen. Till AXEL och SAGA har Mats Aldén, arkitekt SIR; nu formgivit vackra bord, enkla att montera och i olika material och utföranden.

En helt ny cafémöbel design Leena Landgren, arkitekt SIR, visas också. Stol POM och Bord FLORA.

Jan Hellzén har ritat Soffsäng VISIT en modern möbel som viloplast på jobbet,soffa och säng i den lilla lägenheten eller dagbädd på dagis.En vackert och funktionellt Hyllsystem DELTA, också design Jan Hellzén, är ytterligare en av årets nyheter.

Gunilla Hedlunds efterföljare till Wave, MOVE finns på plats samt Jerry Hellströms ny praktiska askkoppar och papperskorgar för källsortering.

Thomas Bernstrand från Konstfack vann UNG SVENSK FORM med BARSTOLEN 4-0, nu i produktion hos NOLA. Den kan ses på mässan i kombination med ett höj-och sänkbart barbord.

Sist men inte minst visas Ingrid Berndahls och Gerhard Rehms, arkitekter SID och SIR, fina bekväma trädgårdsmöbeln DJURGÅRDSBRUNN i ek och stålrör. Möbeln togs fram i samband med trädgårdsutställningen på Rosendal sommaren 1998.

De flesta möbler kommer att kunna köpas även av privatpersoner via internet samt hos Designtorget, Götgatsbacken i Stockholm.

Välkomna till NOLA!!!

Nola´s hemsida
headoffice@nola.se