Pressemeddelelse

Talrige nyheder på
Skandinavien Furniture Fair 24-28 maj 2000.

Den norske møbelproducent Stokke starter det nye årtusind med bevægende produktnyheder og tryk friske kataloger.

På martet B4-228 præsenterer STOKKE Danmark ApS de seneste produktnyheder, som passer perfekt ind i virksomhedens produktfilosofi. Der er tale om stole med indbygget bevægelse og variation i avantgarde design. Mennesket er ikke skabt til at sidde stille. Sådan lyder budskabet, som Stokke konsekvent omsætter i sine stole.

To nye varianter, "Motion" og "Gravity Two", vil blive præsenteret på møbelmessen fra den 24-28 maj.

 

 

"Det at sidde skal være en oplevelse og afslapning. Samtidig skal siddemøblet være en oplevelse for øjet. Enkelt, let med klare linjer, er de vigtigste kriterier som nye stole fra Stokke skal opfylde. Såvel Motion som Gravity Two giver mulighed for bevægelse og variation igennem fjeder systemer og stel opbygning.

"Motion" er en af Stokkes mest kreative nyheder, og er med sit design ikke kun en komfortabel bevægelig stol, men ligeså meget en siddeskulptur for designer fans. Igennem sin klare og minimalistiske linjeførelse, udtrykker stolen en klarhed og individualitet.

Livsstil og individualitet er også inspirationskilden til det nye katalog fra Stokke " The Movement Collection".

Under overskrifter som "Move", "Relaxation", "Togetherness", "Work", og "Playfulness" vil man med de hjemlige billedoptagelser, skabe en atmosfære som giver læseren en emotionel identifikation med deres eget hjem. Med den hjemlige hygge for øje, er billedoptagelserne med mennesker og stole i den daglige hverdag blevet udarbejdet. Det friskbagte brød på køkkenbordet, mormors opskrift på en æblekage, ved siden af en håndskreven notits fra et familiemedlem, et par billeder fra sidste familiefest, eller Annes oplevelse med hendes bedste veninde.

Opbygningen af det nye Stokke katalog " The Movement Collection" er udover at være kunstfuldt opbygget, har det samtidigt en stærk emotionel udstråling. Desuden indeholder kataloget samtlige vigtige informationer. Den nye Children brochure, "It’s OK" er også medtaget.

Siden sin start har Stokke gruppen udvidet sit produktsortiment kraftigt, og firmaet er i dag ikke kun forbundet med siddemøbler. Produktsortimentet indeholder i dag desuden også andre møbler til boligmøbel markedet.

Den norske virksomhed er i dag repræsenteret i samtlige europæiske lande, som f.eks. Italien, der er det land med den højeste omsætningsudvikling i Stokke Gruppen. STOKKE Danmark ApS har siden 1990 været repræsenteret på det danske marked med eget datterselskab, og har i dag ca. 25 eksklusive forhandlere fordelt i Danmark, Island og på Grønland.

Presse kontakt:
STOKKE Danmark ApS, Vandmanden 20 A, 9200 Aalborg SV
Tlf.: 0045 98791929 Fax: 0045 98791939
E: Mail: PC@stokke.dk
www.stokke.com