Pressemeddelelse fra Bella Center/Forum Copenhagen fredag d. 28. august 2009

Nordmændene kan bryste sig af at have Nordens mest unikke designprodukt fra det seneste årti, da arkitektfirmaet Snøhetta i eftermiddag i Bella Center, vandt prisen NORDIC SELECTED AWARD for deres mesterværk - Den Norske Opera & Ballett.

Norge kan nu prale af, at de har Nordens mest unikke designprodukt fra det seneste årti, da arkitektfirmaet Snøhetta vandt prisen NORDIC SELECTED AWARD for det arkitektoniske mesterværk – Den Norske Opera & Ballett.

- Vi er utrolig glade for prisen, som vi vil bruge som inspiration i fremtidige projekter, fortæller Sigrun Aunan, projektleder hos Snøhetta.

Det er første gang prisen, som er på 50.000 kr., uddeles, og det er de-signekspert og professor Dr. Florian Hufnagl, generaldirektør på Die Neue Sammlung hos The International Design Museum i München, som har udvalgt vinderen blandt 100 nominerede.

NORDIC SELECTED AWARD er et initiativ fra Copenhagen Design (CO-DE09) - Nordens første designmesse og mødested for de ultimative trends inden for design, møbler, interiør, belysning, tekstil og teknologi i Bella Center.

Alle nominerede produktdesigns kan opleves på CODE09 i weekenden.

CODE09 har åbent for publikum søndag den 30. august fra kl. 10 til 16.

Læs mere på om CODE09 på WWW.CODE09.DK

Kontaktinformation:
Udstillingschef Lone Ann Disch på tlf. 32 47 21 55 eller e-mail: lad@bellacenter.dk

Billeder kan rekvireres hos pressemedarbejder Sugasini Sooriyakumaran - sso@bellacenter.dk

Code:
27 – 30 August 2009
Bella Center A/S, Center Boulevard 5, DK – 2300 Copenhagen S

WWW.CODE09.DK