Fredericia Furniture har på en af verdens førende møbelmesser, "Köln Internationale Møbelmesse, netop modtaget "Interior Innovation Award Cologne 2008" for gyngestolen, Stingray i finer.

Prisen er den fornemste af dem alle og uddeles i samarbejde med det anerkendte tyske designinstitut, "Rat før Formgebung". Den gives ikke alene til det bedste design men ogs til det mest innovative produkt på messen. Med andre ord til et produkt, der i absolut verdensklasse.

I konkurrencen deltog mere end 450 produkter, hvoraf Fredericia Furniture’s, Stingray altså blev udpeget som det mest eminente produkt af dem alle. En anerkendelse af de helt store, som vidner om, at Fredericia Furniture er på vej til at skrive sig ind i den internationale designhistorie med et dansk designprodukt i verdensklasse.

Stingray i finer er designet af den unge, danske designer Thomas Pedersen og er en nytænkt udgave af hans tidligere version af Stingray i plastic. At Thomas Pedersen er en ved at etablere sig som en anerkendt international designer hænger ikke mindst sammen med hans evne til altid at udfordre det velkendte og hans ukuelige stædighed, hvilket Stingray er et godt eksempel på. For hvem havde forestillet sig, at en "gammeldags" gyngestol kunne få en helt ny betydning og blive en af tidens moderne klassikere?

Den nye version af Stingray fås i træsorterne eg, valnød og i den afrikanske træsort makassar, hvis årer på smukkeste vis fremhæver Stingrays organiske former, som er skabt med havet som inspirationskilde. Stingray i træ fås desuden med polster, som indbyder til endnu flere afslappede hyggestunder.

Se mere på www.fredericia.com

For yderligere information kontakt:
Ole Bjerg p tlf. 7592 3344 eller
ob@fredericia.com

FREDERICIA FURNITURE A/S
Treldevej 183, 7000 Fredericia, Danmark
T +45 7592 3344. F +45 7592 3876
E mail sales@fredericia.com
www.fredericia.com