DESIGNERS SATURDAY

Öppet hus hos designers, arkitekter, reklambyråer, showroom och konsthantverkare i Malmö lördagen den 10 september 2005 kl. 12-17.

Ett fyrtiotal av Malmös designers, arkitekter, reklambyråer, showroom och konsthantverkare öppnar under lördagen den 10 september upp sina lokaler för allmänheten. Ett tillfälle för alla som vill ta en titt bakom kulisserna, få en inblick i designprocessen, ställa frågor eller hämta inspiration.

På Form/Design Centers andra våning kommer designers utan egen lokal att tillfälligt inrätta en arbetsplats för att kunna ta emot allmänheten kl.11-17.

Under dagen arrangeras även designmarknad med både okända förmågor och redan etablerade kreatörer . Tid och plats meddelas senare.

Ett och annat skyltfönster på stan har dagen till ära omdesignats av studenter från Produktutveckling och Design, Materiell- och virtuell design och Interaktionsdesign på Malmö högskola.

Designers Saturday är ett Designårsarrangemang av Form/Design Center och SVID Syd i samverkan Malmö Cityförening och Malmö Högskola.
Projektet genomförs med stöd av Region Skåne och Malmö Stad.