Carl Malmsten tar The King till hjälp
för att bli personligare


1. Häggbom ”Graceland”

3. Häggbom ”Helsinki”

2. Häggbom ”Wall Street”

4. Häggbom ”Monte Carlo”

När Carl Malmsten levde var han kung i möbelsverige. Hans namn och möbler regerar fortfarande och för att fortsätta utvecklas i takt med samtiden vill vi nu uppmuntra människor att bli mer personliga i sitt val av möbler. Att förlösa sin egen fantasi.

Med fåtöljen Häggbom som modell och med inspiration från Elvis Presley, Monte Carlo-rallyt, Marimekko och Wall Street har vi skapat fyra exempel på personliga sittavtryck för att förmedla budskapet ”Berätta vem du egentligen är så klär vi din fåtölj”.

Inget är längre heligt och ändamålen helgar medlen för att sätta egen personlig prägel på sin inredning. En livslång möbel ska kunna vara en livslång förlängning av en själv.

De fyra personliga fåtöljerna har resulterat i fyra olika annonser som främst kommer att publiceras i inredningsmagasin (Residence, Sköna Hem, Elle Interiör) under hösten 2003/våren 2004.

Först turné, sedan nätauktion
Fåtöljerna visas hos Carl Malmsten på Strandvägen i Stockholm t.o.m. 23/10, men även på andra viktiga försäljningsställen runt om i landet.

Efter turnén får de specialklädda fåtöljerna slå sig till ro hos den köpare som är beredd att betala mest för dem via en nätauktion.

Mer info om auktionen finns på www.c.malmsten.se

Andra frågor? Ring Jerk Malmsten, på 08-23 33 80